ANLIK İLETİŞİM GRUPLARIMIZA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Günün Filmi: Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor


Blue Sky Studios tarafından yapılan ve serinin dördüncü filmi olan Buz Devri 4 Kıtalar Ayrılıyor, Haziran 2012 tarihinde Türkiye’de vizyona girmiş, diğer buz devri filmleri gibi oldukça ilgiyle izlenmiştir. Film, diğer bölümlerde olduğu gibi meşe palamudunu yakalamaya çalışan sakar sincap Scrat’ın, meşe palamudunu bir dağın tepesine saplaması ve tam buradan itibaren de kıtaların ayrılmasını, dünyanın şekillenmesini espirili ve bir o kadar komik görsel efektlerle anlatıyor. (Ki aslında böyle olmadığını biliyoruz ama bu şekilde izlemek bile oldukça keyifli )

Scrat’ın her zamanki gibi meşe palamudunun peşinden koşması, bu uğurda başına gelenler yetmiyormuş gibi, dünyanın başını da derde sokmaya devam ediyor. 
2001 yılında sinema sektöründe "animasyon" alanında çığır açarak hayatımıza giren Buz Devri, göz açıp kapayıncaya dek dördüncü filmiyle karşımıza çıktı. Peki, bu filmin diğerlerinden farkı ne? diye soracak olursanız, bu filmde kıtaların birbirinden kopması sonucu Many, Sid ve Diago’nun; Ellie, Şeftali ve diğerlerinden ayrılmalarını, okyanusta bir buz parçasının üzerinde oradan oraya savrulmalarını ve okyanusta bulunan tarih öncesi yaratıklarla, egzotik deniz canavarlarıyla ve ilginç korsanlarla mücadelesini konu ediliyor derim. 


Ailecek keyifle izlenebilecek Buz Devri 4, bir saat 34 dakika sürüyor. Türkçe seslendirmede ise Haluk Bilginer, Ali Poyrazoğlu, Özden Ayyıldız ve Yekta Kopan gibi ünlü isimler yer alıyor. Diğer Buz Devri filmlerinde olduğu gibi bu filimde de oldukça eğleneceğinizden eminiz. Keyifli seyirler dileriz.