ANLIK İLETİŞİM GRUPLARIMIZA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Günün Filmi: Rafadan Tayfa Dehliz Macerası


RAFADAN TAYFA DEHLİZ MACERASI FİLMİ

Evet sevgili çocuklar, bu film Türk televizyonlarında yayınlanan Rafadan Tayfa çizgi filminden uyarlanmış yerli bir animasyon filmidir. 2018 yılında vizyona giren film, Türkiye'de sinema salonlarında tüm zamanların en iyi animasyon açılışını yapmış, yaklaşık 1.5 milyon kişi tarafından izlenmiştir.

Ozan Çivit tarafından senaryosu yazılan filmi, İsmail Fidan yönetmiştir. Seslendirmede ise Nusret Çetinel, Levent Kol, Yağmur Sergen, Hakan Coşar, Şirin Giobbi, İsmail Fidan yer almıştır.
Rafadan Tayfa her zamanki gibi mahallede oyun oynamaktadır. Mahallelerinde keşfettikleri bir dehliz, çocukları İstanbul’un altında bulunan başka dehlizlerin de olduğu sonucuna ulaştırır. Fakat mahallede yeni ortaya çıkan bir ekip; zemin etüdü kontrolü yaptığını söylemekte ve gizlice mahalleyi keşfetmeye çalışmaktadır. Kuşçu Baba bu durumdan şüphelenmesine rağmen mahalleli onu dinlemez. İşin içindeki gizemi çözen çocukların ise daha güzel bir planı vardır.

Ailecek keyifle izleyebileceğiniz bu animasyon filmi, dostluk, arkadaşlık, mahalle kültürünü anlatmakla birlikte, gençlerin merak ve keşfetme duygularını ön plana çıkarmaktadır.
İyi seyirler