ANLIK İLETİŞİM GRUPLARIMIZA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Günün Filmi: Leylekler


LEYLEKLER

2016 yılında vizyona giren Leylekler Filmi, bir zamanlar ailelere bebek teslimatı yapan bir leylek şirketini konu alıyor. Hikâyeye göre bu şirket yıllar önce başlarına gelen bir olaydan dolayı bebek getirmeyi bırakıp, normal kargo kuryeciliği işlerine girmiştir. Teslimatı leyleklerin yaptığı şirkette patron leylek, en başarılı taşıyıcı leylek olan Junior’ı terfi ettirmek isteektedir. Bunun için Junior’un yapması gereken tek şey, bebek teslimatı işinin bitirilmesine neden olan ve şirkette büyütülmüş Tulip’i işten çıkartıp, dünyadaki ailesine teslim etmektir.

Junior, zavallı Tulip’i işten atmaya kıyamadığı için posta odasında işe yerleştirip oradan çıkmamasını tembihler. Fakat sakarlıkları ile bilinen Tulip, şirketin en tehlikeli bölgesine görevlendirilmiştir. Bu arada dünyada, iş kolik anne-babasının ilgisizliğinden sıkılan bir çocuk, leylek şirketine bir mektup yazarak kendisine bir kardeş ister. İstediği kardeşin en büyük özelliğinin ise Ninja güçlerinin olmasıdır. Bu mektup şirketin posta bölümünde boş boş oturan Tulip’e ulaşır ve onun sayesinde şirket yıllar sonra bir bebek daha üretir. Ancak bu durum Junior’a göre tam bir felakettir. Junior, patrona belli etmeden bebeği aileye teslim etmeye çalışacaktır. Tabiki Tulip de bu teslimatta yer almak istemektedir.
Leylekler filmi oldukça eğlenceli ve espirili sahneleri olan, akıcı bir animasyon filmidir. Tulip ve Leylek Junior, minik bebeği ailesine teslim etme yolculuğunda; bir anne baba gibi davranıp, bebeğin sorumluluğunu alıp, onu her türlü tehlikeden korumaya çalışıyorlar. Minik bebeği korumaya çalışırken başlarına olmadık şeyler geliyor.

Keyifli seyirler dileriz.