ANLIK İLETİŞİM GRUPLARIMIZA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Günün Filmi: İğne İplik


İĞNE İPLİK 
Mamta ile Mauji, Hindistan’da hayatlarını sürdüren yeni evli genç bir çifttir. Mauji’nin anne ve babasıyla birlikte yaşamaktadırlar. Geçimlerini zar zor idame ettirmektedirler. Baba mesleği olan, terzilik işini yapan Mauji, bir terzi dükkânında yamak olarak çalışmaktadır. Patronu ve patronun oğlu Mauji ile devamlı alay edip, dalga geçmektedirler. Günün birinde bu küçük düşürücü davranışlara şahit olan eşi Mamta ise, ona; o işi bırakmasını ve kendi işini yapmasını söyler. Bu hiç de kolay olmayacaktır. Fakat Mauji bu işin altından kalkabilmek için elinden geleni ardına koymayacaktır. 
Çabanın, mücadelenin ve onurlu yaşamanın öyküsü anlatılan bu filmde, kimseye muhtaç olmama, kendi yeteneklerini keşfederek, yeteneklerine uygun işi yapmanın önemine değiniliyor. Filmde; Mauji, çok yetenekli bir terzi olmasına rağmen, para kazanmak için başkalarının kendisine yaptığı onur kırıcı davranışlara boyun eğmesi ve eşi Mamta’nın onu bu durumdan çekip çıkarması konu ediliyor. 
Ailecek izlenebilecek bu güzel filmde yer yer öfke ve kızgınlık, yer yer hüzün ve umut duygularını hissedeceksiniz. İki saat iki dakika süren Hindistan yapımı film, 2018 yılında vizyona girmiştir. Keyifli seyirler dileriz.