ANLIK İLETİŞİM GRUPLARIMIZA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Günün Filmi: Madagascar


Madagascar, 2005 yılında vizyona girmiş; Dreamworks animasyon şirketinin ürettiği serinin ilk filmidir. Asla terk etmeyi düşünmedikleri Newyork’taki hayvanat bahçesinde bir eli yağda bir eli balda yaşayan ve asla buradan ayrılmayı düşünmeyen birkaç hayvanın hikâyesi anlatılıyor. Günün birinde birkaç penguenin hayvanat bahçesinden kaçma girişimine şahit olan Marty, içinde bulunduğu hayatı sorgulamaya başlıyor. Arkadaşları aslan Alex, su aygırı Gloria ve zürafa Melman’a hissettiği şeyleri anlatıyor, fakat onlar Newyork’un ne kadar muhteşem bir yer olduğunu, burada kalmaları gerektiğini anlatıp, onun düşüncelerini önemsemiyorlar. Gece olunca Marty gizlice hayvanat bahçesinden kaçıyor ve arkadaşları onu bulmak için peşinden gidiyor. Gelişen olaylar sonucunda bir gemiye bindiriliyorlar ve kendilerini vahşi doğanın içinde, Afrika’da buluyorlar.
Madagascar’a uyum sağlamakta zorlanan hayvanlar, bir süre sonra kendi yaşam alanlarının burası olduğunu anlıyor. Fakat hayvanların baş etmeleri gereken bir başka problem daha vardır. Zira aslan Alex, hayvanat bahçesinde etle beslenen uysal bir hayvanken, vahşi yaşamda aç kalınca arkadaşlarını birer biftek olarak görmeye başlayan bir canavara dönüşüyor. Avlanma içgüdüsüyle en yakın arkadaşını kovalayan Alex, durumun farkına varınca buna bir çözüm bulması gerektiğini düşünüyor. 
Bakalım Alex ve arkadaşları Madagascar’a uyum sağlayabilecekler mi? Yoksa buldukları ilk gemi ile oradan kaçacaklar mı? Hayvanat bahçesinin güzide sakinlerinin macera dolu Madagascar yolculuğu oldukça eğlenceli. Keyifli seyirler.