ANLIK İLETİŞİM GRUPLARIMIZA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Günün Filmi: Benji


BENJİ

İçinizi ısıtacak bir aile filmi daha; Benji, bir saat 2018 yapımı olan 27 dakika süren minik bir köpek hikayesidir. Benji daha bebekken annesini kaybetmiş küçük bir köpek yavrusudur. Sokaklarda büyüyen Benji önceleri kaybettiği annesini arar fakat bulamaz. Çevresini keşfetmeyi seven, meraklı ve şefkatli bir köpektir. Bir gün doğduğu yerden başka bir şehre gider. Orda karşısına Carter ve Frankie adında iki küçük çocuk çıkar ve onu sahiplenirler. Carter ve Frankie’nin babası yıllar önce ölmüştür, anneleri ise bir ambulans görevlisidir. 
Benji’yi evlerine alan çocuklar annelerinden köpeği sahiplenmek için izin isterler fakat anneleri izin vermez. Çocuklar babalarından kalan saati, saatçiden geri almak için bir dükkana giderler fakat başlarına birtakım olaylar gelir. Benji ise çocukları kurtarmak için çok çaba sarfeder ve onun ne kadar akıllı ve cesur bir köpek olduğu anlaşılır.
Küçükken hepimizin hayvanlara olan sevgisi bir başkadır, hele çocuklarla hayvanların dostluğu bambaşkadır. Bu film hayvan ve çocuk dostluğunu anlatan harika bir filmdir. Yer yer duygusal anlar yaşayacağınız filmde, bir köpeğin aileden biri olduğunu ve çocuklar için nasıl mücadele ettiğini görüyorsunuz. 
Ama şimdiden küçük bir uyarı yapmakta fayda var. Filmi izledikten sonra köpeklere olan ilginiz daha çok artacak ve hemen bir tane sahiplenmek isteyeceksiniz.

Keyifli seyirler dileriz.