ANLIK İLETİŞİM GRUPLARIMIZA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Günün Filmi: Madagaskar Penguenleri


MADAGASKAR PENGUENLERİ

Madagaskar Penguenleri, Madagaskar filminde yer alan penguenlerin, ana karakter olarak yer aldığı, eğlenceli bir macera filmidir. Daha önce yan karakter olarak tasarlanan penguenlerin, bu filimde asıl karakterler olmaları, filmin başlangıcında, penguenlerin bebekliklerine kadar inilerek, onların meraklı ve haylaz taraflarının nereden geldiğine odaklanılması oldukça etkili olmuş görünüyor.

Penguenlerimiz her zamanki gibi başlarını belaya sokmaktan çekinmiyor. Bir cips paketi peşinde koşarken, penguenlerden nefret eden tehlikeli ahtapot Dave ile karşılaşıyorlar. Yıllarca hayvanat bahçelerinde çalışan Dave, kendisinin ilgi görememesinin tek sebebinin tatlı penguenler olduğunu düşünüyor. Bu sebeple penguenleri yakalayarak tüm sevimliliklerini ellerinden almak istiyor. Yıllar geçiyor ve Dave, artık sadece bir ahtapot değil, aynı zamanda çatlak bir bilim adamıdır. Bu ahtapotla mücadele etmek için ise Madagaskar penguenlerinin kendilerine has yöntemleri vardır. 

Eğlenceli ve hareketli bir film olan Madagaskar Penguenleri, kötülerle mücadele etme, cesaret ve dostluk mesajı veriyor. Keyifli seyirler dileriz.