ANLIK İLETİŞİM GRUPLARIMIZA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Günün Filmi: Kung Fu Panda 3


KUNG FU PANDA 3
Kung Fu Ustası sevimli panda Po’yu tanımayan yoktur. Akıllı ve neşeli ejderha savaşçısı Po’nun kötülerle mücadelesi bitmiyor. Liderleri Shifu, Po’nun artık lider olmasını ve diğer ustaları eğitmesini istiyor. Fakat Po bunda pek başarılı olamıyor. Po birgün çarşıda dolaşırken yıllar önce kaybettiği babası onu buluyor. Tam her şey yoluna giriyor derken Kai isimli bir düşman; yeryüzünde bulunan bütün ustaların hayat enerjisini çalarak onları yok etmeye çalışıyor. Onu durdurabilecek tek kişi ise tahmin edebileceğiniz üzere bizim tombik Panda Po oluyor.
Serinin diğer filmlerinde olduğu gibi oldukça eğlenceli, sürükleyici ve canlı bir filmle karşılaşıyoruz. Bu filmi diğer ikisinden ayıran en temel özellik; Panda Po’nun bir panda olarak kendisini ve ailesini keşfetmesi, Kai ile savaşırken yalnız değil, ailesiyle savaşması oluyor. Önceki filmlerde Po’nun Ejderha savaşçısı yönü ve onu diğerlerinden ayıran özellikler üzerine vurgu yapılırken,  bu filimde Po’nun diğerleri ile benzer ve ortak yönleri ortaya koyuluyor.
Görsellik olarak Kung Fu Panda serisinin çizgisini hiç bozmadığını ve kendine has bir görselliği olduğunu söyleyebiliriz. Yönetmen koltuğunda ise Jennifer Yuh ve Alessandro Carloni’yi görüyoruz. Kung Fu Panda 3’te ilk filmdeki kadar büyük sürprizler karşımıza çıkmasa da kalbi ısıtan enstantaneler mevcut. Serinin Türkçe dublajında Panda Po olarak Okan Yalabık’ın yer alması oldukça etkili olmuş. Serinin alışılmış karakterlerini seslendiren Ahmet Eres, Deniz Uğur, Murat Aydın gibi yerli sinemanın sevilen yıldızların da seslendirme kadrosundaki yerlerini almış olduğu görülüyor.
Serinin hayranı olan ya da olmayan, yetişkin ya da çocuk, her izleyicinin gönlünü kazanacak olan Kung Fu Panda 3 ile eğlenceli ve duygusal bir yapıma davetlisiniz. Panda Po'nun hem kendi içsel arayışı, hem de sevdiklerini korumak için verdiği mücadele kalplerinizi ısıtıp, yüzünüze tatlı bir tebessüm yerleştirecek.
İyi seyirler.