ANLIK İLETİŞİM GRUPLARIMIZA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Günün Filmi: Coco


COCO
Ayakkabı işiyle uğraşan bir ailenin en küçük çocuğu olan Miguel, ailesinin tüm yasaklamalarına rağmen tam bir müzik tutkunudur. Çatı katında sakladığı gitarıyla şarkılar çalar, kendi kendine gitar çalmayı öğrenir. Bir gün şehir meydanındaki müzik yarışmasına katılmak ister fakat büyük annesi izin vermez, çünkü müzikle ilgili kötü bir anıları vardır. Büyük büyük babaları müzik yüzünden onları terk etmiştir ve aile müziğe küsmüştür. 

Miguel bir gün büyük büyük annesinin aile fotoğrafını yanlışlıkla kırıyor ve her şey bundan sonra başlıyor. Miguel, yarışmaya katılmak için gitar bulmaya çalışırken kendini geçmiş atalarının diyarında buluyor. Tam her şey birbirine karıştı derken Miguel büyük bir gizemi çözüyor. Müzik tutkusunun peşinden koşarken aynı zamanda ailenin sıcaklığının ve desteğinin de yanında olması gerektiğini anlıyor.

“Coco” aile bağlarının önemini, sanat tutkusunu ve anıların gücünü harmanlayarak ortaya şahane bir film çıkartıyor. İzlerken bir saniye bile sıkılmıyorsunuz. Sürükleyici kurgusu, görsel efektleri ve eğlenceli müzikleriyle Coco evinize misafir olmaya geliyor. Yer yer duygu dolu sahneleriyle de “iyi ki ailem var, iyi ki birlikteyiz” dedirtiyor. Hatta ölümden sonra unutulmamanın; bu hayatta güzel işler bırakmakla olacağı mesajını vermeyi de ihmal etmiyor.

Pixar Animation tarafından yapımı gerçekleştirilen ve Walt Disney Pictures tarafından piyasaya sürülen 2017 çıkışlı film, bir saat 49 dakika sürüyor. Keyifli seyirler dileriz.